Dalasalen är en festlokal i Falun ensam i sitt slag. En anrik, men samtidigt modern och tidlös plats för dig att bjuda in till en oförglömlig och storslagen fest, en annorlunda konferens eller ett minnesvärt bröllop.

Historisk lokal i gamla regementet

Dalasalen välkomnar er till en historisk och unik festlokal i Falun i modern tappning.
Vi tar med er på en samtida resa till historien och gör din fest värd att minnas. Platsen etablerades år 1908 på Dalregementets mark och lokalen benämndes då som kokinrättning åt soldaterna. Emellertid har mycket hänt sedan dess. Idag, över hundra år senare, är Dalasalen en plats för bröllop, konferenser, event och i sin helhet en stor plats för många upplevelser.

En fest efter era önskemål

Dalasalen är en vacker, sällsam, flexibel och stor festlokal i Falun. Varje år tillbringas här ca 30-40 fester, konferenser och diverse events. Lokalen i sig rymmer allt ifrån 50- till stora sällskap om 500 personer. Vi anpassar på så vis lokalen efter hur många ni blir.
Vi lämnar inga som helst begränsningar och låter endast fantasin sätta prägel på din tillställning. Vi på Dalasalen finns tillhanda vid planering och anordnar såväl mat och dryck, som personal och underhållning.

Vänd dig till oss på Dalasalen när du söker en festlokal i Falun, välkommen!