Välkommen till Dalasalen. Vi är Faluns mest gemytliga och unika plats för den mindre privata festen, det större företagsarrangemanget eller den storslagna banketten. Vår historiska lokal ramar in din tillställning där endast fantasin sätter begränsningarna för var den ska hamna. Vi är den idylliska platsen för en middagsbuffé i Falun.

En lyckad fest

Varje år arrangeras här ett trettiotal lyckade arrangemang vilket gett oss erfarenhet för vad som går hem. Vi är din festarrangör som gör plats och anpassar lokalen och middagen efter dina önskemål och efter hur många ni blir. Lokalen i sig tar alltifrån sällskap om 50 till 500 personer och är på så sätt ombytlig i sitt utförande. Om du önskar sätter du själv prägel in i minsta detalj. Vi tar på oss alltifrån planering och givetvis själva utförandet. I Dalasalen blir din fest eller middagsbuffé en oförglömlig kväll.

Historisk mark för middagen

Lokalen i sig är unik i sitt utförande och ger ett enastående intryck. När Dalasalen inrättades för över hundra år sedan tjänstgjorde den som matbespisning åt regementets soldater. Idag har vi tagit med oss grunden, men gett verksamheten en modern funktion.

Anordna din middagsbuffé i Falun, och låt oss på Dalasalen ta hand om resten!

Välkommen.