Välkommen till Dalasalen, den gemytliga och på samma gång hejdlösa festlokalen i Dalarna. Vi anordnar ditt minnesvärda event, din oförglömliga middag, den sällsamma konferensen och din storslagna kick off i Falun. När ditt företag står i lindan av en ny säsong, eller när ni helt enkelt söker festligheter som lever upp till era förväntningar.

Vi skräddarsyr din kick off

Vi anordnar inte gråa konferenser eller fyrkantiga kick offer. Vi är företaget i Dalarna som låter dig anpassa och sätta prägel på hur du vill ha det, och där vi endast tillåter fantasin sätter ramar för vad som går att genomföra. För att vara konkret är Dalasalen en idyllisk lokal för en kick off i Falun. Salens historia påminns i den magnifika takhöjden och ger ett unikt intryck. Faktum är att Dalasalen stod färdigt redan i början av 1900-talet, och var då en plats för regementets bespisning. Här samsades över 500 soldater om sittplatser, samtidigt, vilket ger en överskådlig bild av hur stor lokalen är.

Varje år anordnas här 30 till 40 stycken stora arrangemang. Vi gör det enkelt för dig. Vi vet hur man gör en kick off i Falun till en oförglömlig dag.

Välkommen till Dalasalen- Din festarrangör!