Vi står på krönet till vintern oavsett om det lockar eller inte. Visserligen lovar detta mörka och kalla halvår en stund av värme och ljus – när julen nalkas. Dalasalen slår armarna om er och erbjuder god mat, en sprakande stämning och gnistrande underhållning. Vi lyser upp vintermörkret, om än för en stund, och bjuder in till ett traditionsenligt julbord i Dalarna.

Fira en magisk jul i Dalarna

Dalarna är den idylliska platsen för det som har med traditioner att göra. Dalasalen lovar en gemytlig atmosfär, enastående underhållning och ett fullspäckat julbord. I år sätter vi dessutom i enlighet med julbordet upp showen Glögg, glitter och magi och för 695 kronor per person låter vi dig följa med.

Dalasalen, en modern plats i historien

Om man frågar oss är Dalasalen en utmärkt plats för ett julbord i Dalarna. Lokalen rymmer upp till 500 sittande gäster där interiören tar med dig på en resa genom historien. Lokalen upprättades nämligen redan i början på 1900-talet på militärens mark, och tjänstgjorde då som matbespisning åt soldaterna. Man skulle kunna säga att vi förflyttat verksamheten och lokalens funktion och anpassat den efter vår samtid – idag är Dalasalen en idyllisk plats för ditt julfirande.

Välkommen.