Vintern är annalkande, vare sig det står högst uppe eller allra längst ner på önskelistan. Emellertid stundas årstidens gemytliga traditioner och däribland står julen på krönet. Dalasalen lyser upp vintermörkret och omfamnar dig till det årliga julbordet en gnistrande julshow. Traditionen bjuder på god mat, en härlig stämning och enastående underhållning. Välkommen!

Årets julshow – Glögg, glitter och magi

I år förgyller vi julbordet med en glittrande julshow. För 695 kronor per person bjuder vi er på en helkväll i julens varma anda.

Ett klassiskt julbord med magisk stämning

För dig som vill äta julbord i Borlänge är ni varmt välkomna till Kaserngården i Falun. Vi lovar en sprakande kväll med mat och nöje. Med god stämning, och ett synnerligen uppfyllt julbord. Dalasalen är en plats i sig väl värt ett besök. Byggnaden tillhör det gamla Dalregementet och inrättades för över hundra år sedan. På den tiden gjorde den sitt syfte som matbespisning för över 500 sittande soldater på samma gång. Traditionerna lever kvar trots den omfattande renovering som lät göras för drygt tio år sedan. Idag är Dalasalen en utmärkt och idyllisk plats för stora evenemang, bröllop, fester och julbord.

Julbord i Borlänge, välkommen till Dalasalen!