I Dalasalen finner du en storslagen festlokal för dig som vill arrangera evenemang i Borlänge. Det är en klassisk lokal med ett modernare inslag i en samtidigt tidlös plats, formad för en fantastisk festkväll med många fina minnen. Letar du efter en roligare touch för din konferens eller bröllopet? Varför inte välja Dalasalen – för en fartfylld upplevelse.

En lokal med historia

Dalasalen är en plats med historia som gör den till en unik festlokal i Borlänge.
Du får åka med på en resa i historien – en utmärkande upplevelse för festen du vill minnas. Lokalen etablerades år 1908 på Dalregementets mark där den benämndes som kokinrättning åt soldater. Sedan dess har det hänt en hel del, minst sagt. I det moderna Sverige idag, över 100 år senare, är denna lokal en plats för olika evenemang som bröllop, konferenser, event och övrig arrangemang för roliga upplevelser.

Mer än bara en fest

Det är inte bara en fest med minnesvärda upplevelser utan även en mycket vacker plats, flexibel och stor för dig som söker festlokal i Borlänge. Vi har årligen 30 till 40 fester, konferenser och olika events. I lokalen rymmer det allt ifrån 50 personer upp till sällskap om 500 personer. Du behöver inte oroa dig helt enkelt, vi anpassar oss efter dina behov!

Hos Dalasalen behöver du inte se några begränsningar utan kan istället fokusera på att fantasin sätta prägel på tillställningen. Vi hjälper dig med planering inför eventet, ordnar med mat såväl som dryck, professionell personal och fantastisk underhållning.

Hör av dig till oss på Dalasalen för en festlokal i Borlänge, varmt välkommen!