Dalasalen andas lyckade fester och oförglömliga nätter. Vi har tagit en av Falun mest praktfulla lokaler och gjort den till en plats för dig att arrangera din storslagna fest, middag, event, eller vad du än tänkt dig. Här sätter endast fantasin ramen för hur kvällen ska börja, och för den delen sluta. Välkommen till Dalasalen och din festarrangör i Falun!

Modernt möter historiskt

Dalasalen byggdes för över hundra år sedan och var då tänkt som matbespisning åt Dalregementets soldater. Man kan säga att vi behållit traditionen, renoverat den grundligt, och förflyttat verksamheten till något mer 2000-talsmässigt. Lokalen i sig lovar en nutida resa till historien och är en idyllisk plats för en festarrangör i Falun och på så sätt en plats för en minnesvärd fest!

Vi vet hur man bjuder upp till fest

Idag arrangeras det i Dalasalen varje år ett stort antal fester och andra evenemang. På så sätt har vi som festarrangör i Falun stor erfarenhet av alla möjliga tillställningar. Vi anpassar arrangemanget och lokalen efter dina önskemål, oavsett om ni blir 50 personer eller 500. Vi finns dessutom till ditt förfogande vid såväl planering, som servering av mat och dryck, och underhållning.

Välkommen till Dalasalen, Faluns festarrangör.