Vi vet att en bröllopsfest kräver ett stort engagemang och hårt arbete innan det ens är tid för första skålen. Vi vet också att vi som arbetar på Dalasalen har det som krävs för att göra din kväll oförglömlig. Att vår lokal är historisk och modern på samma gång, och att det i väggarna andas en lyckad tillställning. Förverkliga dina förväntningar och knyt ihop din bröllopsdag precis sådär vackert som du tänkt dig. Dalasalen gör ditt bröllop i Falun till en kväll och natt värd att minnas.

Ett idylliskt bröllop, enligt dina önskemål

Vi tar hand om allt man kan tänkas behöva ordna med inför festen. Planering, personal, mat, dryck och underhållning. Från första bröllopsskålen, till vickningen inpå småtimmarna. Vi har verktygen, men anpassar oss efter dina önskemål och arrangerar därefter ditt idylliska bröllop i Falun.

Dalasalen

Byggnaden har historiska anor och stod färdig redan under ett tidigt 1900-tal. Lokalen i sig ger ett praktfullt intryck med sin höga takhöjd och de drygt 3000 fönster som pryder väggarna. Och även om vi förändrat en del har vi behållit traditionerna. Här arrangeras vi årligen lyckade fester, middagar, events och förhoppningsvis ditt bröllop.

När du ska fira ditt bröllop i Falun – välkommen till Dalasalen.