Välkommen till Dalasalen, platsen där din bröllopsfest blir till just en bröllopsfest. En idealisk plats där modernt och historiskt möts och sätter prägel på en oförglömlig kväll. Platsen där ett bröllop i Dalarna blir till ett minne för livet.

Dalasalen som har vad som krävs för en lyckad fest. Och det har även vi som arbetar här. Varje år tillbringas här en mängd lyckade arrangemang i olika storlekar och skilda upplägg. Vi välkomnar sällskap om alltifrån 50 till 500 personer och anpassar lokalen därefter för att fånga en gemytlig stämning. Lokalen i sig inrättades för över hundra år sedan och var på den tiden en plats för Dalregementets soldater att äta på. Idag har vi behållit den historiska charmen och gjort Dalasalen till en idyllisk plats att tillbringa festligheter, middagar, konferenser, events eller bröllop i Dalarna.

En kväll efter dina önskemål

Dalasalen är en anledning för dig att fira ditt bröllop i Dalarna. Vi står för allt som har med planering, inköp och utförande att göra. Vi ser till att erbjuda den mat, dryck och underhållning du önskar och passar upp ert sällskap under hela kvällen.

Varmt välkommen att kontakta Dalasalen när du tänkt fira ditt bröllop i Dalarna!