Dalasalen låter dig hålla ett oförglömligt bröllopsfirande i våra anrika lokaler i Falun. Vi sätter extra flärd på din bröllopsdag och dukar upp för en en storslagen fest, oavsett storlek. En idealisk plats för dig som tänkt fira ditt bröllop i Borlänge. Välkommen!

En exklusiv miljö i hjärtat av Dalarna

Dalasalen står på det gamla regementets marker mitt i Falun. Byggnaden stod klar redan under ett tidigt 1900-tal och inrättades då som en matsal för regementets soldater. Idag är Dalasalen en perfekt plats för bröllop, företagsfester, middagar och olika events där vi välkomnar sällskap upp till 500 personer. Trots den grundliga renoveringen har vi behållit den historiska charmen och de gamla anorna. Ska du anordna ditt bröllop i Borlänge är Dalasalen den rätta platsen att tillbringa festligheterna på.

Skräddarsy din kväll

Vi som arbetar på Dalasalen vet vad som spelar in för ett lyckat arrangemang. Varje år tillbringas här omkring 30 till 40 större tillställningar där endast fantasin sätter begränsningar för vart kvällen hamnar. Vi anpassar oss efter era önskemål och ordnar slutligen med allt som har med planering, mat, dryck och personal att göra. Vi ser till att ditt bröllop i Borlänge blir oförglömlig, från första skålen och ända inpå småtimmarna.

Välkommen.